7 Nisan 2014

Trend: Büstiyer


2014 İlkbahar-Yaz sezonunun öne çıkan parçalarından birisi de büstiyer oldu. Kafamı nereye çevirsem gördüğüm bu trend parçayı yorumlamak ve sizlere bazı önerilerde bulunmanın zamanı geldi de geçiyor.
Aslında büstiyer modası gelmeden çok önce 2014 Kış aylarında crop top trendleriyle ilk sinyallerini vermişti. Büstiyer modasına uymak için öncelikle sıkı bir diyetten geçmek gerektiğini düşünüyorum. Büstiyer giyebilmek için düzgün bir fiziğinizin olması ilk kural sanırım. Sonuçta göbek kısmı açıkta kalacağından bölgesel fazlalıkların olmaması gerekiyor. Ancak yine de şöyle bir öneride bulunabilirim: yüksek bel pantolonlarla büstiyer giyebilirsiniz. Yüksek bel pantolonlar  vücudunuzu biraz daha toparladığından fazlalıklarınızı örtecektir.
Büstiyerler oldukça şık parçalar. Aynı zamanda büstiyer giyen kadınların daha feminen bir hava yarattıklarını düşünüyorum. 
Benim önerim büstiyerlerin tek başına ya da şifon bir üstle giyilmeleri. Bazı markaların büstiyerlerle tişörtleri ya da yarım kollu bluzları birleştirme fikrini hiç sevmedim. 
Büstiyerleri etek ya da şortlarla rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Aslında büstiyer denildiği zaman aklınıza o kısacık üstler geliyordur muhtemelen ama bu sezon büstiyerlerin boyu o kadar da kısa değil. Hatta ofis ortamında da büstiyer giymek istiyorsanız blazer ceketler imdadınıza yetişiyor. Yüksek bel pantolon büstiyer ve blazer ceket üçlemesi gayet şık bir hava oluşturacaktır. 

Sizin için seçtiğim büstiyer kombin önerileri..










Sevgiyle kalın..

0 yorum :

Yorum Gönder