19 Kasım 2013

Kısa Saç Modası Devam Ediyor


Bir süredir haber okurken dikkatimi çeken şey gördüğüm saç stilleri.. Özellikle Hollywood dünyasında neredeyse uzun saçlı kadın kalmadı. Bir kestiren bir daha uzatmıyor saçlarını. Pixie olarak adlandırılan bu kısa saç trendini günlük hayatta da birçok kişide görmeye başladık. 
Kısa saçın kullanımı kolay gibi gözüksede öncelikle bunun radikal bir değişiklik olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Hem kullanımıda düşünüldüğü kadar kolay değil. Şöyle ki, tüm ilgi yüzünüzde olacağından doğru makyajı yapmalısınız. Önerim özellikle elmacık kemiklerini ön plana çıkarmak olacaktır ki bu sizde daha yumuşak bir hava yaratacaktır. Saçlarınızı kuruturken hafif ısıda bir fön makinesi ve şekillendiriciler yeterli olacaktır.
Kısa saç diyince aklıma son zamanların en dikkat çeken isimlerinden Miley Cyrus geliyor. Yaptığı bütün çılgınlıkların üzerine bir de saç modelini değiştiren Cyrus, yine dikkatleri üzerine topladı.


Pixie kısa saç trendi diyince Rihanna'yı es geçmek haksızlık olacaktır. Saç şeklini ve rengini sık sık değiştirmesi ama birde hepsini kendine yakıştırması gerçekten takdire değer. Kızıldan sarıya geçişi belindeki saçlarını kısacık kestirmesi herkesin cesaret edemeyeceği bir davranış.
Bunun yanı sıra Emma Watson, Anne Hathaway, Charlize Theron, Michelle Williams ve Coco Rocha pixie modelin hakkını veren isimlerden.



Ülkemizde ise pixie saçın en çok yakıştığı iki isim Bade İşçil ve son zamanlarda oldukça güzel gözüken Gülben Ergen'dir.





























Sevgiyle kalın..

0 yorum :

Yorum Gönder