6 Mart 2014

Sokak Modası: Rihanna

Moda Haftaları boyunca  sadece sokak stillerini değil defileleri ve defilelere katılan ünlüleri de inceliyorum. Zaman zaman farklı gelenleri de zaten yazıyorum. Paris Moda Haftası dediğim zaman aklımda kalan tek bir kişi var, o da Rihanna!
Size daha önce Miranda Kerr ile yaptığım gibi Rihanna ile defile şıklığından bahsedeceğim. Paris Moda Haftası boyunca neredeyse her güne bir Rihanna düştü ve inanılmaz görüntüler ortaya çıktı. 

27 Şubat 2014 - Rihanna, Balmain içinde deri detayları ve transparan üstüyle seksi bir görüntü içinde. Siyahın asil olduğu görünümlerden birisi.. Sade makyajını kırmızıya yakın bir turuncuyla belirgin hale getirmiş. 


27 Şubat 2014 - Yeşil 2014 Sonbahar-Kış için trend olarak öngörülen bir renk. Riri yine derin dekolteli  Balmain içinde bu trendi erken yakalayanlardan. 2014 İlkbahar-Yaz sezonunun ruj trendlerinden mor rengi bu askeri yeşille kombinlemesi ilham verici türden. 


27 Şubat 2014 - Rihanna Lanvin defilesine öncekilere göre daha maskülen bir tarzla katıldı. Şapkası, ayakkabıları ve grinin genel hakimiyeti de bu izlenimi yarattı. Omuzlarına o kürkü alması ise maskülen havasına farklı bir yorum getirmiş. 


28 Şubat 2014 - Rihanna Dior defilesinde..İşte bu görünüme bayıldım. Defile şıklığından ziyade klipten fırlamış gelse de kırmızı ve siyah bu kadına çok yakışıyor. 2014 İlkbahar-Yaz sezonunun trendlerinden yuvarlak gözlükleri, deri eldivenleri ve kırmızı kürk kabanıyla muhteşem gözüküyor. Makyajı ve aksesuarları her kıyafetinden ayrı bir uyum içinde. Boşuna stil ikonu değil!


1 Mart 2014 - Rihanna böyle giyinince ateşi mi var hasta mı oldu diyesim geliyor :) Etek boyu uzun ve kıyafetleri dekoltesiz olunca garipsiyorum. Çok beğendimi söyleyemem. Neyse ki şapkası falan hareketli ve uzun bob saç kesimini çok beğendim de oradan kurtarıyor. 


1 Mart 2014 - İşte biz seni böyle görmeye alışkınız sevgili Riri. Şu rujun güzelliğine hayran kalmamak elde değil. Böyle bir ruj ve bir o kadar sade göz makyajı. İşte her zaman anlatmak istediğim şey tam da bu! 


2 Mart 2014 - Givenchy ile spor şıklığı yakalamak böyle birşey. Klasik görünümlü bu pantolonu eşofman tarzında tasarlamak ve bu görünümü 2014 Kış sezonunun trend beresiyle tamamlama fikri yine harika.  


3 Mart 2014 - Rihanna yeşil ve turuncu birlikteliğini Stella McCartney de yakalamış. ÜZerindeki oversized montu, çantası ve kısa çizmelerindeki yeşiller farklı olsada tonlamalar sayesinde göze batmayan bir görüntü yaratmış. Ve bunları turuncularla gayet uyumlu kombinlemiş. 


4 Mart 2014 - Seksilikten uzak gayet şirin bir kız havasında fark yaratan Chanel defilesinde. Açık tonlarda lavanta morunu melez tenine yakıştırdım. Böyle bir kıyafet içinde bu makyaj yine başarılı olmuş. 


5 Mart 2014 - Hangi kıyafeti giyerse sanki onun ruhuna bürünüyor. Neredeyse her kıyafeti başarılı bir şekilde taşıdığını düşünüyorum. 


Rihanna'nın defile şıklığını siz nasıl buldunuz?

Fotoğraflar: HarpersBazaar

0 yorum :

Yorum Gönder