11 Mart 2014

2014 İlkbahar-Yaz Manikür Trendleri


Tırnaklar tek düzelikten kurtulduğu için artık neredeyse her sezon birbirinden farklı tırnak tasarımları hayatımızda. 2014 İlkbahar-Yaz manikür tasarımları ise daha keskin çizgilere sahip olsa da ilginç dizaynları da göreceğiz. Bu sezonun tırnak trendlerinin renklerine baktığımızda sezonun trend renklerinden çok da uzak değil. 
Podyumlarda öne çıkan çizgiler,geometrik desenler ve puantiyeler de tırnak tasarımlarına yansıdı. 2014 İlkbahar-Yaz manikür trend renklerinin başında canlı renkler geliyor. Metalik trendi tırnakları da etkisi altına almış durumda.  Aslında bu sezon yok yok! 
2014 İlkbahar-Yaz manikür trendlerinin başında Moon Mani (Moon Manicure) denilen yarım ay şeklinde iki farklı rengin kullanılmasıyla yapılan bir tırnak tasarımı. Ay manikürü olarak da Türkçe telaffuz edebiliriz. Yarım ay görünümünün tırnağın alt kısmından verilmesiyle ortaya çıkan tırnak tasarımı oldukça farklı. 



Beyaz, 2014 İlkbahar-Yaz manikür trendlerinin favorisi! Beyazı direkt olarak uygulayamam diyorsanız altın tonlarında çizgiler ya da çiçek desenleri kurtarıcınız olabilir.



Pastel tonları bu sezon puantiyeler ve çizgiler eşliğinde göreceğiz. Gelişigüzel atılmış çizgiler 2014 tırnak modasının vazgeçilmezleri arasında. Karışık çizgileri tırnaklarınızda korkmadan kullanabileceğiniz bu yaz; sadelikten yanaysanız tek bir çizgiyle de bu trendi yakalayabilirsiniz. 2014 Yaz tırnaklarına küçük noktalarla hareket katın. Canlı renklerden oluşan benekler oldukça trend. 2014 tırnak modasının bir diğer vazgeçilmezi ise romantik çiçekler. Daha önce bu trendle ilgili detaylıca yazdığım yazıya tık tık yaparak ulaşabilirsiniz. Biraz vintage havası fena olmaz!




2000'li yılların popüler trendi metalik dokunuşlar bu sezonda çok moda. 2014 İlkbahar-Yaz modasının başında gelen metalik etki tırnaklarda da kendini gösterdi. Tırnaklarınızda tamamen metal görünümü yaratabileceğiniz gibi french de yapabilirsiniz. Nude rengi de tırnak dizaynları da 2014 manikür trendleri arasında yer alıyor.


2014 yılının rengi parlak orkide moru olmadan ve uzunca bir süredir baby blue diye bağırırken bunları tırnaklarda görmeden olur mu hiç?! Parlak orkide morunu özellikle uzun tırnaklara uygulamanızı öneririm.




Sevgiyle kalın..

0 yorum :

Yorum Gönder