13 Aralık 2013

2013-2014 Sonbahar/Kış Trendleri: Bere


Son birkaç yıldır bereler bere olmaktan çıktı. Soğuktan korumasından ziyade kış ayları için artık bir aksesuar haline geldi. Bunun sebebi eski örgü berelerin birçok markanın defilelerinde yer alarak sürekli form değiştirmesi olduğunu düşünüyorum. Kısacası moda dünyasının bizlere küçük bir hediyesi.
Her sezon bir başka bere trend oluyor. Kimi zaman ponponlu bereler kimi zamansa hayvan figürlü bereler..  Bu yıl ayrıca tüllü bereler de oldukça fazla çok yakında kendi beremizi kendimiz yapacağız :) Kendin yap köşemi takipte kalın.

Sezonun trend bereleri:

1-Türban Bere

O da ne demek? dediğinizi duyar gibiyim. Ülkemizde şekli-biçimi tartışılırken modacılar türban tarzını bere yaptılar. Önden desenli bir model oluşturdular. Her şeyde olduğu gibi bu da bir zevk ve tercih meselesi. En ilginç bere trendlerinden birisi.












2-Klasik Yün Bere
Bildiğimiz el örgüsü bereler. Tabi ki zaman içinde birçok modeli ortaya çıktı. Günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilecek bir model.















3-Slouchy Bere
Slouchy kelime anlamı olarak ''eğri,kambur'' demek. Ön kısmı dar arkaya doğru bollaşan bu bere oldukça stil bir görünüm sağlıyor. Geçen sezonun trendlerindendi. 2014 Kış sezonunda da yine en çok tercih edilenler arasında olacak.









4-Ponponlu Bere

Daha sevimli bir hava yaratan bu bere ile kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. 
















5-Hayvan Figürlü Bere
Bir süredir sezonun trendlerinden. Angry Birds kafalarıyla başlayan bu akım şimdilerde kaplan gibi hayvanlarla devam ediyor. 
















6-Sahte Kürk Bere

Bu sezon kürk trend. Özellikle bere, şal yeleklerde..
















7- Sloganlı Bere

Üzerinde büyük puntolarla marka yazılı bereleri biliyorduk ama böylesini bu kış gördük.

















Fotoğraflar: Asos
Sevgiyle kalın..

4 yorum :

  1. Oradaki hayvan figürlü bereyi nereden bulabilirim?

    YanıtlaSil
  2. Hayvan figürlü bere Pendik'te var mıdr??

    YanıtlaSil
  3. Lütfeeen biri ilgilenebilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bereler ASOS marka ama geçtiğimiz sezonun ürünleri bu sene var mı bilmiyorum. Bu link size yardımcı olabilir.
      http://www.asos.com/Fashion-Promotion/Cat/pgecategory.aspx?cid=13561&CTARef=GlobalBanner1|WW#state=Rf900%3D1423&parentID=-1&pge=4&pgeSize=36&sort=-1

      Sil