3 Aralık 2013

Kışın Vazgeçilmezi Oversized Kazaklar


Kazaklar bu kışın da trendleri arasında. Geçen yıldan olan etkisini şimdilerde de sürdüren salaş, uzun ve bol kazaklar bu kış da bir hayli fazla olacak. Daha çok oversized kazak modelleri de diyebiliriz. Özellikle hayvan figürlü olanları şimdiler de tam bir trend. Zaman zaman kalp ve yıldız desenli olanlarını da görüyoruz. Yeni yıla girerken de geyikli kazakları eminim her yerde göreceğiz.. 
Aslında bu rahat giyim boyfriend sweater olarak geçiyor. Erkeklerin rahat giyiminin kadınlara uyarlanmış hali olarak düşünebiliriz. 
Bol ve uzun kazakları genellikle uzun boylu bayanlar daha güzel taşır. Benim önerim kısa boylu bayanların daha kısa kazak tercih etmeleridir. Çünkü dar pantolon-uzun üst sizi olduğunuzdan daha kısa ve basık gösterir. Zaten bu sezon crop toplar (kısa üst) bir hayli revaçta olduğundan bu kazakların kombinleri daha uygun olacaktır. Kazakları skinny jeanlerle kombinleyebileceğiniz gibi bu yılın trendi deri pantolonlarla da kullanabilirsiniz. Yine sezonun önemli parçalarından kısa botlarla kullanarak daha trend bir hava yaratabilirsiniz. 
Bir diğer favorim kazak-gömlek ikilisi. Gömlekle gelen şıklığı kazakla sporlaştıran üzerine birde aksesuarla zenginleştiren bu kombinler benim için bir numaradır. Alternatif olarak boynunuza bir atkı dolamak da oldukça güzel bir hava katacaktır.
Sizin için seçtiklerim..






               Addax                                                                                       Addax 



                                            
                                           Koton

                         Mango                                                                      Mango



                                                           Vakkorama
                                                                      Vakkorama             
                                                       


Fotoğraflar: Kapak Fotoğrafı,http://www.flickr.com/photos/laura-gommans/4245486998/

Sevgiyle kalın..

0 yorum :

Yorum Gönder