27 Aralık 2013

Yılbaşı Gecesi İçin Makyaj Önerileri

Yılbaşı gecesi için kıyafetimize ve saçımıza karar verdik. Hatta soframızı süsleyip konuklarımıza hediye kurabiyeler bile yaptık. Şimdi sıra makyajımıza geldi :) Bu son aşamayla beraber özel geceye hazırız. Her şeyden önce bu yılın trendi doğallık.  Makyajımızı yaparken buna dikkat edersek hem doğal hem de çekici olmayı başarabiliriz. 

Makyaj yaparken gözlerinizi ön plana çıkartmak istiyorsanız rujunuz doğal tonlarda ve açık renkli olmalıdır. Dumanlı bir göz makyajı tercih ettiyseniz ve eyeliner kullanarak netlik sağladıysanız rujunuz daha az belirgin olmalıdır. Ya mat bir ruj ya da doğal renkli parlatıcı tarzında olmalıdır. Bu makjayı ten renginize uygun şeftali tonlarında ya da açık bronz tonlarında bir allık kullanarak tamamlayabilirsiniz.
Bu sezonun makyaj trendlerinden metalik tonlar tercih ederek gözlerinizde bir ışıltı yaratabilirsiniz. Ayıca bu yılbaşı gecesi kırmızı ruj kullanmayın! Sezonun trendi bordo ve tonlarında bir ruj seçmelisiniz. Bu renkle yeterince dikkat çekeceğiniz için gözlerinizi için yapacağınız tek hareket bolca maskara kullanmak.

Eğer çok fazla makyaj yapmayı sevmiyorsanız önerim: cildinizi netleştirmek için kesinlikle fondöten ve pudranızı uyguladıktan sonra maskara ve eyeliner kullanarak göz makyajınızı tamamlayın ve dudaklarınızla aynı tonda rujunuzla biraz hareket katmanız yeterli olacaktır.


Yazımın en başındaki fotoğraf bildiğiniz üzere Marilyn Monroe'ya ait.. Döneme damgasını vurması boşuna değil.. Makyajını incelerseniz bu gece için şık olarak nitelendirilen kadının birebir karşılığı. Sizce de öyle değil mi?

Yeni yılda tüm dilekleriniz gerçek olsun..

Sevgiyle kalın..


0 yorum :

Yorum Gönder