10 Aralık 2013

Yılbaşı Gecesi Ne Giyilir?



2014'e sayılı günler kala yılbaşı gecesinde ne giyeceğim diye düşünen eminim birçok kadın var. Yeni yılı ister evde ister dışarıda karşılayın her özel günde oluğu gibi biz kadınlar bu günde de şık olmak için elimizden geleni yaparız. Hala karar vermemiş olanlar için önerilerim olacak. Bu gece için ikili kombinler yerine daha çok elbiseler tercih edilir.
Giyeceğiniz kıyafete karar vermeden önce yılbaşı için bulunacağınız mekan çok önemli. Evde sade bir elbise yeterli olabilirken bir otelin balo salonundaki yılbaşı programına bu elbise kesinlikle uymayacaktır. Yine de bir genelleme yaparak önerilerimden bahsedeceğim.


Öncelikle hayat kurtarıcı ilk kıyafet siyah elbisedir. Her kadının gardrobundaki olmazsa olmaz parçalardan olan bu elbise  yeni yıl için uygun olabilir. Siyah elbisenizi mekana uydurma yaratıcılığı tamamen size bağlı. Evdeyseniz düz bir babet yeterli olurken dışarıda olacaksanız mutlaka topuklu tercih etmelisiniz. Bu yılın trendi stilettolar ilk tercihiniz olmalıdır. Siyah elbisenizi belirgin bir göz makyajı ve bordo rujunuzla kombinlediğiniz takdirde odak noktası yüzünüz olacağından sade siyah elbiseniz her ortama uygun olacaktır. 
Uzun elbiselerin mekanı görkemli salonlardır. Bu yüzden de bulunduğunuz ortamda ne sönük, ne de sade bir ortamın yılbaşı süsü olmamalısınız. Hafif dekolteli ya da straplez bir elbiseyle daha doğal topuzlar tercih ederek trend bir görünüm yakalayabilirsiniz. Renk olarak 2013'ün rengi olan zümrüt yeşilini, ekru , bordo ya da beyaz tercih edebilirsiniz. 
Gelelim mini parti elbiselerine. Yılbaşı gecesinin en tatlı görünümüne ulaşmak istiyorsanız mini tütülü elbiseler tercih edebilirsiniz. Uzun elbise sevmeyenlere alternatif olabilir ancak bu görünüm daha çok lise mezuniyetlerini hatırlatır. Bunun yerine mini dar elbiseler size daha feminen bir hava katacaktır. 











Son olarak midi boy elbiseler tercih ederek daha zarif bir görünüme kavuşabilirsiniz.













Sizin için seçtiklerim:














Fotoğraflar: Asos,Jovani

Sevgiyle kalın..

0 yorum :

Yorum Gönder