18 Aralık 2013

Yılbaşı Gecesi İçin Saç Stilleri


Yılbaşı gecesi için gideceğiniz yeri ve kıyafetinizi kesinleştirdikten sonraki en önemli kısım yılbaşı saçı. Yeni yıl gecesi her ayrıntısıyla mükemmel olmalıdır. İster evde ister dışarıda geçirilecek olan bu heyecanlı gece için saçlarımızda kusursuz olmalı. Yılbaşı gecesi sadece kıyafetimiz değil makyajımız ve saçımızla bir bütün oluruz. 
Bu özel günde saçlarınızı açık bırakmak isterseniz hafif bir dalga vererek doğal görünümü yakalayabilirsiniz. Maşa izi olan saçları pek sevmiyorum bu yüzden de romantik dalgalar saçlarda harika duruyor. Bu aralar favori modelim ise saçın bir tarafını geriye tarayıp diğer tarafını serbest bırakan stiller.. Saçlarınıza ısı uygulamadan yapmak isterseniz ıslak saçınıza köpük uygulayıp iri bigudilerle sarın ve ardından kurutun. Yarım saat bekledikten sonra açın ve elinizle oluşan dalgaları ayırın. 


Sonbahar sezonunun öne çıkan saç stillerinden örgüyü yılbaşı gecesinde tercih edebilirsiniz. Özensiz gibi örülmüş saç örgüleri size farklı bir hava katacaktır. Bunu yaparken başlıca kural tabi ki kıyafetinizle uyumlu olması. 


Daha iddialı gözükmek için topuz yaptırmayı düşünüyorsanız size önerim doğallıktan uzaklaşmamanız. Uzun süredir makyaj ve saç trendleri oldukça doğallıktan yana. 


Eğer saçlarınız kısaysa yani pixie ya da bob kesimse sizler için önerim günlük kullanımınızın aksine bir tarzda kullanmanız. Bu stil sahibi kesimlerde fazla bir alternatif olmamasına karşın günlük kullanımda düzse o gün dalgalı tercih ederek farklı bir hava katabilirsiniz. Ayrıca o gün değişiklik yapmak istiyorsanız saçınızın rengine uygun ışıltılar katabilirsiniz. 



Yeni yılda tüm dilekleriniz gerçek olsun..

Sevgiyle kalın..

0 yorum :

Yorum Gönder