31 Ocak 2014

2014 İlkbahar/Yaz Anahtar Parçalar


Bir türlü kışa giremedik..Hal böyle olunca şimdiden İlkbahar/Yaz trendleri için araştırmalara başladım. Aynı şekilde moda dünyası da önümüzdeki 2014 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarını birbir sunmaya başladılar. 

Bu sezonla ilgili ilk yazımın konusunu 2014 İlkbahar/Yaz Anahtar Parçalar olarak seçmemin sebebi alıştıra alıştıra gitmeyi tercih ettim. Bir yandan havalar soğuyor ama zamanda ilerliyor :)

Önümüzdeki sezon için birkaç önerim var:


1- Pileli Etek: Bu sezon pileli bir eteğiniz olmalı. Boyunuza ve stilinize en uygun olanını seçmelisiniz. Boyunuz kısaysa diz altında biten modellerden kaçınmalısınız. Croptop'lar ve stilettolarla kombinleyebilirsiniz.


2- Kontrast renkli topuklular: Birkaç sezondur farklı renklerin bir arada kullanılması desenlerin karıştırılması  trend bir görünüm yakalamanın ilk şartı oldu. Önümüzdeki sezon içinse topuklularda ve broguelarda aynı kural geçerli olacak.  



3- Beyazın Saflığı: 2013/2014 Kış sezonunun hakim renklerinden Beyaz önümüzdeki sezon içinde hazırda bekliyor. Beyaz etek, çanta ya da ayakkabı olmazsa olmaz kombin parçalarından olacak.



4- Kese Çantalar: Pouch bags olarak adlandırılan kese çantalar bizleri bekliyor. Bu çantaların hem büyük hem de küçük boy alternatifleri olduğundan herkes için kullanışlı bir trend olacak. Bir taraftan da poşet havasında bir çantamız olacak seçim sizin :)


5- Kısa Pantolonlar: Uzun süredir her sezon karşımıza çıkan bir trend kısa pantolonlar.. Kişisel anlamda bu pantolonları çok beğeniyorum. Gerek şık gerekse spor bir spor bir stile rahatlıkla uyarlanabilecek alternatifleri var. Spor ayakkabıdan stilettolara kadar geniş bir kombin yelpazesi var. 


Sevgiyle kalın..

0 yorum :

Yorum Gönder