16 Ocak 2014

Kış Trendi: Uzun Etek


Geçtiğimiz günlerde kış aylarında etek giymenin püf noktalarından bahsetmiştim. Yine aynı yazımda uzun etek kombinlerini ayrıca yazacağımı belirtmiştim. İşte o bilgiler bu yazımda :)
Kış aylarında her ne kadar pantolon tercihlerimiz fazla olsa da hazır kar, yağmur, çamur yokken eteklerimizden vazgeçmeyelim.. Uzun etek giymek için vücudunuzu iyi bilmelisiniz. Uzun boylu kadınlar bu konuda daha şanslı olmakla beraber kısa boylu kadınlar bazı desen oyunlarıyla uzun etekleri rahatlıkla kullanabilirler. Aynı zamanda farklı kesimler tercih ederek görünümlerine hareket katıp tekdüzelikten kurtulmuş olurlar. 

Önerim: yüksek bel etek kullanıp crop-top üstler tercih etmeniz olacaktır. Salaş bir görünümle günlük hayatta rahatlıkla kullanabilirsiniz. Daha şık bir görünüm için gömlek ya da şifon bluzlar tercih edilebilir. 
Aslına bakarsanız uzun süredir uzun etekler trend. Bu yüzden rahatlıkla kombinlerinizde kullanabilirsiniz. Önerim: diz altında biten ya da maxi boylar seçerek trend bir hava yakalamak.


Kapak fotoğrafı: Andreee-alamode

Sevgiyle kalın..

0 yorum :

Yorum Gönder