7 Ocak 2014

Trend: Göbek Dekoltesi


2013 İlkbahar sezonunda ilk sinyallerini veren 2013 Kışında kendini gösteren crop toplarla başlayan bu stil 2014 Kış modasında tamamen göbek dekoltesine dönmüş durumda.
Crop top diye tabir edilen kısa üstler kesinlikle zayıf kadınlara daha doğrusu fit vücutlara yakıştığı konusunda benimle hemfikir olacağınızı düşünüyorum. Evet bir Victoria's Secret melekleğinin vücuduna sahip olamayabiliriz ama bu giyemeyeceğimiz anlamına gelmiyor :). Vücut yapımıza uygun parçaları kombinleyerek kullanabiliriz. Ayrıca ister şık ister spor bir tarzınız olsun farklı çözümlerle stilinize uyarlayabilirsiniz. Herkes kendine yakıştığı kadarını kullanmalıdır!
Göbek dekoltesini en rahat kullananlar grubu düz bir karna sahip olanlar. Sonuçta göbek dekoltesi kullanacağım diye çirkin bir görüntüye sebebiyet vermemek gerekli diye düşünüyorum.
Yaz aylarında şortlarla gerçekten mükemmel bir kombin oluyorlar. Crop topların ayrı bir havası var. Kombinlediğin her ne ise şort, etek ya da pantolon bambaşka bir görüntü yaratıyor. Kısacası kesinlikle cool bir hava oluşturuyor. Dar pantolon-crop top kombinleri birçok vücut tipi için güzel olacaktır. Benim favorim sezonun trendi diz altında biten etekler ve crop top kombinleri.



 İliklerimize kadar donduğumuz şu günlerde en uygun kombinler pantolonlarla yapılanları. Tam da bu noktada bölgesel fazlalıklarınız varsa yüksek bel bir pantolonla hem basenlerinizi daha küçük gösterebilir hem de karın bölgenizi toplayabilirsiniz. Ayrıca şunu da belirtmeliyim: tamamen göbeğinizi açık bırakmak yerine pantolon ya da eteğinizle kısa üstünüz arasında hareket ettikçe fark edilecek kadar mesafe bırakmanız da gayet hoş olacaktır. 



Beğendiğim bir diğer tarz da crop toplarda tül vb kullanılması. Daha sade tarzı olanlar böylece bakışları göbek dekoltelerine çevirmemiş olurlar hem de daha farklı bir görünüm elde etmiş olurlar. Bir diğer önerimde dekoltelerinizi elbiselerde kullanmanız. Böylece daha toparlanmış bir görünümünüz olacaktır.

Kışın da göbeğimizi açacaksak bundan sonra yediğimize içtiğimize daha dikkat etmeliyiz. Modanın ne zaman ne yapacağı belli olmuyor :)

Fotoğraflar: Alittledashofdarling, Alistboutique, Glamour, Whiteguru, Sydnestyle, Stylebistro

Sevgiyle kalın..

0 yorum :

Yorum Gönder