28 Ocak 2014

Trend: Yırtık Jeanler


Yırtık jeanler gardrobumuzun ''zamansız'' olarak nitelendirilen parçalarındandır.. Geçtiğimiz yazdan beri kombinlerimiz arasında yerini alan bu yırtık jeanler 2014 Kış modasında da yükselişini sürdürüyor.
Türkçe kelime kullanmayı tercih ettiğimden dolayı yırtık kot pantolon demek daha uygun olacaktır sanırım :) Yırtık kot pantolonlar -deri pantolonlar gibi- asi görünümlü parçalar arasındadır. Aslında kot pantolondaki yırtık miktarını sizin tarzınız belirler. Her ne kadar bu sezon bol yırtıklı ve ve daha salaş olanları trend olsa da ben aşırıya kaçılmamasından yanayım. Eğer ''Yırtık kot pantolonlar nasıl kombinlenir?'' diye düşünüyorsanız :

-Havaların soğuk olması sebebiyle sıkıntı yaşıyorsanız ama giymekten kendinizi alıkoyamıyorsanız ilk önerim içine çorap,tayt vb. giymeniz olacaktır. Leoper desenli bir tayt ya da dantel görünümlü bir çorapla farklı bir hava yaratabilirsiniz.


-Oversized kazak ya da kabanlar kış için en ideal parçalar arasında. Yırtık pantolon kombinleriniz için gayet uygun olacaktır.

-Favorim kot-blazer ceket ikilisi.



-Diz üstü çizmelerle kombinleyebilirsiniz. Ya da stiletto tercih edebilirsiniz.

-Sezonun bir diğer trend parçası da boyfriend jeanler. Yırtık kot pantolonlar bu sezon abartıldığı için tarzına uygun olarak kullanabilirsiniz.


Sevgiyle kalın..

0 yorum :

Yorum Gönder