10 Ocak 2014

Kışın Etek Nasıl Giyilir?


Yılın en soğuk mevsimini yaşadığımız şu günlerde kıyafetlerimizin dokusu da tarzı da haliyle değişti. Bu yıl gerçekten inanılmaz bir soğuk var. Ancak hiçbir şey biz kadınların stilini değiştirmek ve tarzından ödün vermek için yeterli bir sebep olamaz :) 
Etekler bazılarımız için yazın olduğu kadar kışında vazgeçilmez parçaları arasında yer almaktadır. Önemli olan kışın etekleri nasıl giyeceğimizi bilmek. Bunun için birçok farklı yol var. Etek seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta eteğin dokusu. Yani yazın kullandığınız bir parçayı kışın kullanmanız hoş olmayan bir görüntü yaratacaktır. İki kış sezonu boyunca trend: kalın giyinmek.
Öncelikle günlük hayatta kullanabileceğiniz- casual diye tabir edilen- kombinler yapabilir hem de şık bir görünüm sağlayabilirsiniz. 1950'lere geri döndüğümüz bu sezon diz altında biten etekleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. 



Kalem eteklerden vazgeçemem diyorsanız sezounun öne çıkan parçalarından stilettolarla kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca yine 2013-2014 Kış sezonunun öne çıkan parçasını yani diz üstü çizmeleri tercih edebilirsiniz.


Yok ben mini eteklerden vazgeçemem diyorsanız soğuğun etkisinden korunmak için uzun kabanlarla kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz. Alternatif olarak opak çoraplarda tercih edebilirsiniz.


*Uzun eteklere ayrı bir başlık altında yer vereceğim..

Fotoğraflar: Refinery29Pinterest

Sevgiyle kalın..

0 yorum :

Yorum Gönder