2 Ocak 2014

Trend: At Kuyruğu Saç Stil Önerileri

Saçlarımız stilimizin en önemli tamamlayıcısıdır. Kimi zaman dalgalı kimi zaman düz kullandığımız saçlarımızı bazen de toplayarak kullanırız. At kuyruğu topladığımız saçlarımızla gün içinde hem rahat edebilir hem de şık bir görüntüye kavuşabiliriz. 
At kuyruğu toplama şekli genellikle uzun saçla bütünleşmiş bir model gibi gözükmektedir. Klasik düz saçla yapılan toplamalar kabul etmek gerekirse uzun saçlara bir ayrı yakışıyor. Ancak bir süredir ara boy saç modelleri trend ve at kuyruğu yaparken bir çok alternatifleri de var. Benim fikrim bu tarz saçlarda oldukça güzel durmakla beraber daha canlı-enerjik gözüktüğünü söyleyebilirim. 
At kuyruğu yaparken en önemli nokta yüz şekliniz. Eğer uzun bir yüzünüz varsa kesinlikle önden veya yandan birkaç tutam saçınızı bırakmalısınız. Yüzünüz daha küçük, alnınız darsa bütün saçlarınızı rahatlıkla toplayabilirsiniz.



Saçınız hangi boyda olursa olsun at kuyruğu saç modellerini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aslında günlük hayattan kırmızı halıya kadar tercih edilen bir toplama şeklidir. Düz saçla yapılan klasik modeller her yüz tipine uymakla beraber daha az çaba isteyen bir toplama şeklidir. 



Benim favorim dalgalı saçları at kuyruğu şeklinde toplamak. Klasik görüntüden uzak ve bir o kadar da sade bulduğum bu stili kesinlikle deneyin derim. Tepeden toplamak yerine ensenin biraz üstünden topladığınız saçlarınızla da farklı bir hava yaratabilirsiniz.



Kısa saçlarınız varsa sakın üzülmeyin. Bu saç stilleri içinde farklı örnekler mevcut.



Sevgiyle kalın..


0 yorum :

Yorum Gönder