14 Ocak 2014

Kış Trendi: Balıkçı Yaka Nasıl Giyilir?

http://modakahvesi.blogspot.com/2014/01/ks-trendi-balkc-yaka-nasl-giyilir.html

Sonbahar-Kış sezonunun en sağlıklı trendlerinden birisi de boğazlı kazaklardır. Bunların en tarz sahibi olanı ise Balıkçı Yaka kazaklardır. Sevin ya da sevmeyin balıkçı yaka kazaklarla harika bir stil yakalayabilirsiniz. 
Bu kazaklar bana hem kombinlenmesi rahat bir parça olarak geliyor hem de aksesuarsız bile tek başına bir stil yakalamanın kolay olduğunu düşündürtüyor. Şöyle ki balıkçı yaka-pantolon ya da balıkçı yaka-mini etek kombinleri benim için abartıdan uzak, sade ve yeterlidir. Bu kombinleri kullanan bir kadın gördüğünüzde genel anlamda oldukça şık ve tarz bir görüntüye zaten kavuşmuş oluyor. Ayrıca bu parçayı zamansız olarak nitelendirmek doğru bir yaklaşım olacaktır. 


Bu sezon balıkçı yaka kazaklarınızı crop top tarzında kullanabilirsiniz. Aynı zamanda skinny jean ya da deri pantolonlarla kombinleyip bot ya da çizmelerinizle tamamlayabilirsiniz. Alternatif olarak daha salaş modelleri de tercih edebilirsiniz.



Balıkçı yaka kullanırken yine 2014 Kış için önerim oversized kabanlarla kombinlemeniz. Böylece sezonun trend parçalarından oluşan bir kombin kullanmış olursunuz. Balıkçı yaka elbiselerde bu kışın alternatifleri arasında.


Aksesuarlarla tamamlayın! Büyük küpeler, geniş kolyeler ve gerekirse uygun şekilde kullanılan bir kemerle harika bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Sevgiyle kalın..

0 yorum :

Yorum Gönder