19 Şubat 2014

İspanyol Paça Pantolon Nasıl Giyilir?



2014 Kış sezonunda daha çok kısa pantolonlar tercih edilse de İspanyol paça pantolonlar yine de gündemimizde. Bir kaç sezondur gardrobumuzda her renginin yer aldığı bu pantolonları sezonun trendleriyle nasıl kombinleriz bakalım..

İspanyol paça pantolon giyen kadınları stil sahibi buluyorum. Şöyle söyleyebilirim her kadının giyebileceği ve doğru taşıyabileceği bir pantolon değil. Dar paça pantolonları bir şekilde bir çok kadın giyerken İspanyol paça pantolonlar yanlış vücut ve stil üzerinden tamamen kötü bir görüntüye neden olabilir. Yine de küçük oyunlarla vücudunuza uydurabilirsiniz. Her ne kadar daha çok eski fotoğraflarda gördüğümüz bu retro pantolonu günümüzle öyle güzel harmanlayıp giyebilirsiniz ki siz bile şaşırırsınız :) İspanyol paça pantolonlar kendi başına şık bir parçadır. Üzerine tişört bile giyseniz sizi tarz gösterecektir. 



Öncelikle tarzınıza, boyunuza ve vücut yapınıza en uygun pantolonu seçmelisiniz. Kilo probleminiz varsa kesinlikle çok yapışan modellerden uzak durmalısınız. Hatta diz hizasından değil daha üstten bollaşan geniş pantolonları tercih etmelisiniz. Aynı şekilde çok zayıfsanız dar İspanyol paça pantolonlardan kaçınmalısınız. Kısa boyluysanız yine daha yukarıdan genişleyen modelleri tercih etmelisiniz. Daha uzun görünmek içinde yüksek bel pantolonlar uygun olacaktır. Uzun boylular İspanyol paça pantolonları taşıma konusunda daha şanslılar. 



Pantolonunuzun boyu önemli. Bu da şunun için önemli ayakkabınızdan dolayı. Özellikle topuklu ayakkabılarla şık gözüken İspanyol paça pantolonları spor ayakkabılarla bile kombinleyebilirsiniz. Her türlü ayakkabıyla kombinlenebilen bu pantolonlar için tek şart ayakkabının üzerini örtmesi. Aksi takdirde hoş bir görüntü olmuyor. Ama pantolonun boyunu da abartmamak lazım. 



İspanyol paça pantolon kombinlerinde bir diğer önemli nokta üzerine giyecekleriniz. İlk önerim crop top (kısa üst) ve yüksek bel pantolonlar. Bol pantolonları dar üstlerle kombinleyin. Bol, dökümlü üstlerden genellikle uzak durmanızda fayda var. Fiziğim uygun değil diyorsanız gömleklerden şaşmayın. Gömleğinizi açıkta bırakabileceğiniz gibi pantolonunuzun içine sokarak kemerle kombinleyebilirsiniz. İspanyol paça pantolonları blazer ceketlerle kombinleyip şık bir görüntü yakalamak gibisi yok. Ayrıca uzun boyluysanız uzun oversized kabanlarla, kısa boyluysanız kısa oversized kabanlarla rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. 



Sevgiyle kalın..

0 yorum :

Yorum Gönder