10 Şubat 2014

Sevgililer Günü Hediyeleri


Bugün blogda micro post var :) Sevgililer Günü Hediyeleri..
Bu Cuma bazıları için diğerlerinden biraz daha farklı olacak. 14 Şubat 2014 Cuma Sevgililer Günü. Bu işin Aziz Valentine tarihine girmeden bir kaç önerim olacak.
Her ne kadar Sevgililer Günü hediye önerileri moda anlamında biraz konsept dışı olsa da size faydalı olmak adına Ankara ATO Congresium'da düzenlenen 9.Sevgilim Hediyelik Eşya Günlerine gittim. 5-16 Şubat tarihleri arasında ziyarete açık olacağını ayrıca belirtmeliyim. 
Pahalı olmayan ancak bugün için özel bir şey almak istiyorsanız fuara uğrayabilirsiniz. 
Kız arkadaşınıza Sevgililer Günü hediyesi alacaksanız seçenekler daha fazla: değerli taşlardan kolye, bileklik, küpe ve saate varana kadar bir çok alternatif mevcut. Kokulardan hoşlanan sevgilinize kokulu sabunlar ve parfümler bulabilir hatta ona cilt bakımı seansı hediye edebilirsiniz. 
Erkek arkadaşınıza Sevgililer Günü hediyesi alacakasanız biraz daha kısıtlı olsa da antika maket arabalar, değerli taşlardan tesbihler ya da isimlerinizin-birbirinize söylediğiniz özel kelimeleri bardaklara ya da tabaklara yazdırabilirsiniz. 

Fuardan görseller:





Ne kadar birbirinizi tanısanız da hediye seçmek zor bir iştir. Sonuçta bu özel günün özel bir hediyesi olsun istenir.. Genel anlamda düşünecek olursak birkaç önerim olacak. Kıyafet almak her ne kadar klişe gelse de sevgilinizi mutlu edecek özel tasarım mücevherler ya da kıyafetler bir kadını mutlu eder. Aynı şekilde erkek arkadaşınız için özel tasarlanmış bir saat olabilir. Alternatif olarak hobiler ön planda tutularak bazı hediyeler alınabilir.

0 yorum :

Yorum Gönder