6 Şubat 2014

Sevgililer Gününde Ne Giymeli?


Malumunuz üzere Şubat dendiğinde kalplerin havada uçuştuğu ve o özel günün olduğu ay akla gelir. 14 Şubat Sevgililer Günü..Özel günler güzeldir ama tüketim çılgınlığına dönüşmesine kesinlikle karşıyım. Tabii bir de sevgilisi olmayanların bu özel güne doğru depresyona girmeleri var ama bence hiiiç gerek yok :)
Konumuza dönecek olursak 14 Şubat gecesini dışarıda geçirecekseniz birkaç önerim olacak. Bulunacağınız mekanın önemli olmasının yanında içinde rahat hissedeceğiniz kıyafetler tercih etmelisiniz. Bu gecenin rengi kırmızıdır. Sanırım kırmızı gül, kırmızı kalpli kutulardan (fazlasıyla klişe gelse de!) dolayı ortaya çıkmış bir durum olabilir. 

Gece için kırmızı bir elbise tercih edebilirsiniz. Alternatif olarak sezonun trendlerinden kısa pantolonlarla ya da deri pantolonlarla kombin yapabilirsiniz. Stilettolarla kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Daha spor bir tarzınız varsa bunları broguelarla tamamlayabilirsiniz. 

Kıyafetleriniz için uygun aksesuarlar seçin ve kombininizi tamamlayın.. Makyaj yaparken özellikle eyeliner kullanıp far seçiminizi gri-siyah tonlardan yana kullanarak dumanlı bir göz makyajı yaparsanız etkileyici bakışlara sahip olabilirsiniz.



Bu özel gün için bir diğer alternatif ana renk ise pembe. Bu sezon pembe diyince aklıma fuşya tonlardan ziyade daha çok pastel pembe tonları geliyor. Sevgililer Günü için akla gelen bu iki renk diğer renklerden daha baskın olarak tercih edilmektedir. 

Kaynak: Ealuxe, Pinterest

Sevgiyle kalın..


0 yorum :

Yorum Gönder