14 Şubat 2014

Trend: Yüzük Partisi


Şu günlerde en sık gördüğüm aksesuar trendi halka yüzükler.. Ring Party olarak da bilinen bu trend parmaklarda fazlaca yüzük kullanıldığı için verilmiş olmalı.
Aslında Ring Party trendini bir çok markanın 2013/2014 Sonbahar-Kış koleksiyonlarında görebilmemiz mümkün. 2014 Kış sezonun Ring Party'si daha çok halka yüzüklerle. Bence harika bir trend! Ancak halka yüzükler doğru kullanıldığında.. Doğru kullanmaktan kast ettiğim şey yüzüklerin sayısı ve elinizin şekli. Sayıyı çok abartıp adeta Hintli kadın havası yaratmadan ya da incecik bir görünmez halka yüzük takmak :) sizi trendin dışına çıkardığı gibi istemeden bir moda faciası da yaratabilirsiniz.  
Yüzük takmayı sevmeyen kadın yoktur herhalde. Özellikle 2014 Kış sezonunun Ring Party trendinin asıl elemanı olan halka yüzükler bir çok kadının tarzına hitap edeceğini düşünüyorum. Çünkü ince ya da kalın bulabileceğiniz gibi kullanacağınız halka yüzük sayısı da size kalmış. Halka yüzük trendi aslında belli kurallar çerçevesinde ama bir o kadar da özgür ! Halka yüzükleri farklı aksesuarlarla bir arada kullanmak istiyorsanız önerim diğer geometrik desenli aksesuarlarla beraber kullanmanız. Üçgen yüzükleri halkalarla kombinleyebilirsiniz. Ayrıca biribirine bağlı yüzükler kullanarak birden çok yüzük takmış havası yaratabilirsiniz. Bu kadar yüzük takarken tırnaklarınıza ve ellerinize gereken özeni göstermelisiniz! 


Şimdi gelelim el şekline göre yüzük seçimine. 
Elleriniz geniş ve kısa parmaklıysanız yüzük seçerken kesinlikle orta boy halka yüzükleri seçmelisiniz,  hatta ince yüzükler de diyebilirim. Şöyle bir hayal edecek olursanız kısa parmaklara kalın yüzük takmak parmaklarınızı olduğundan daha kısa gösterecektir. Böyle bir görüntüye kimse sahip olmak istemez. Aslında halka yüzük trendi kısa parmaklılar için bulunmaz bir fırsat. Bir kaç parmağınızın farklı yerine ince halka yüzükler takarak gerçekleştireceğiniz Ring Party'niz dikkati dağıtacağından parmaklarınıza kimse odaklanmayacak. İşte bu süper :)



Elleriniz ince ve parmaklarınız uzunsa ne kadar şanslı olduğunuzun farkındasınızdır sanırım. Bu eller her kadının kıskandığı ellerdir.. Takıp takıştırmak sizin hakkınız. Benim önerim özellikle aynı parmağa iki yüzük takmanız oldukça şık bir görüntüsü oluyor. Kalın yüzük kullanmak elinizin şeklini ortaya çıkaracağından rahatlıkla kullanabilirsiniz. 


Eğer bir Ring Party verecekseniz halka yüzük kullanırken önerim daha ince olanlarını tercih etmeniz. Özellikle sade düz halka yüzükleri bir kaç parmakta kullanmanın kesinlikle çok şık olduğunu düşünüyorum. Farklı dizaynlarda halka yüzükleri bir arada kullanmaktan korkmayın. Ring Party başlasın! 

Fotoğraflar: Pinterest

Sevgiyle kalın..

0 yorum :

Yorum Gönder