11 Şubat 2014

New York Fashion Week 2014 Sokak Stilleri


2014 New York Moda Haftası devam ederken geçtiğimiz haftanın sokak stillerini sizlerle paylaşmaya karar verdim. 
Birçok markanın 2014 Sonbahar/Kış koleksiyonlarını tanıttığı New York Moda Haftası hem bu sezondan parçalar taşıyor hem de 2014 Kış sezonuna dair ipuçları veriyor. Podyum kadar sokaklarda heyecan verici. 6-13 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan NY Moda Haftası bitmek üzereyken beğendiğim sokak stillerine göz atalım istedim :) Ayrıca  New York Moda Haftası, Mercedes-Benz sponsorluğunda Mercedes-Benz Fashion Week adı altında düzenleniyor. Bitmesine iki gün kala moda haftasının genel izlenimlerini yeterince gözlemledim ve işte sonuçlar:

Sokak stillerine ilk bakışta göze çarpan havalar sebebiyle kat kat giyinmeler. Sırf New York Moda Haftası'ndayız diye gereksiz açılıp saçılmalar olmamış. Tebrikler! :) Sezonun trendi oversized kabanlar, uzun kabanlar, panço tarzı kıyafetler oldukça fazla. Bir de eskiden ayakkabıların içine kalın çorap giymek ne kadar tuhaf karşılanırdı değil mi? Ancak 2014'ün New York'unda gördüğüm fotoğraf karelerinden stilettonun içine resmen kalın çoraplar giyilmiş! İlerleyen zamanlarda modaya yön verenler bunun bir açıklamasını yaparlar sanırım..


Sezonun en çok tercih edilen bir diğer parçası da deri.. Deri ceketler özellikle pantolonlar ve çantalar revaçta. Beyazlar yine tercihler arasında. Ayrıca 2013/2014 Kış sezonunun vazgeçilmezleri arasında olan bereler de bir hayli fazla. Ayrıca stilettolarla harika kombinler oluşturan kısa pantolonlar da bir süre daha hayatımızda olacak gibi görünüyor. Diz üstü çizmeler daha çok skinny jeanlerle kombinlenmiş. 

Fotoğraflar: Harpers Bazaar, Vogue Photographer: Diego Zuko


Sevgiyle kalın..

0 yorum :

Yorum Gönder