20 Şubat 2014

Trend: Dizüstü Çorap


Yaklaşık 2 yıl öncenin trendleri arasında olan dizüstü çoraplar 2014 İlkbahar sezonu içinde hazırlanıyorlar. Tam anlamıyla kış sezonu geçiremediğimiz içinde yavaş yavaş görmeye başladım bile.
Dizüstü çorap modası hem şık hem de cesur bir trend. Normalin üzerinde seksi ve feminen bir hava kattığından sokak modasında herkes cesurca kullanamaz! Ayrıca tehlikeli bir trend. Öyle dikkatli kombinlemek gerekir ki yoksa liseli bir kız havasına bürüneceğiniz gibi yanlış kombinlerle de komik gözükebilirsiniz. Dizüstü çorap giymek istiyorsanız ama kararsızlıklarınız varsa birkaç önerim olacak.
Dizüstü çorap giymek istiyorsanız ve uzun boyluysanız genel anlamda hiç bir sıkıntı yok. Şanslısınız! Dizüstü çoraplarınızı giyin ve şort ya da etekle kombinlerinizi yapın. Eğer boyunuz kısaysa dikkatli olmakta fayda var.  Ayakkabı tercihiniz kısa çizmeler ya da babetler olabilir ve mini şortlar ya da eteklerle kombinlemelisiniz. Ayakkabınız bileğinizi kapatmamalı ki boyunuz kısa durmasın. Daha uzun görünmenin yollarından birisi de budur. 


Ben bu kombine bayıldım. Kırmızı ve siyahın şahane bir uyumu. Kırmızı elbise ve siyah dizüstü çorap o kadar doğru kombinlenmiş ki baktığımda beni rahatsız eden hiçbir nokta yok. 

Dizüstü çoraplarınızı dizüstü çizmelerle kombinleyebilirsiniz. Dizüstü çizmelerinizin birkaç cm yukarısında biten çoraplar size seksi bir hava katacaktır. Boyunuz kurtarıyorsa yani giydiğinizde basık bir görüntü yaratmıyorsa bilekte biten kısa çizmeler tam sizlik! 


Dizüstü çoraplar romantik ve naif bir hava kattığından renk seçiminde siyah, gri gibi koyu tonlar tercih edilmeli. Kırmızı ve pembe gibi iddialı tonlar yerine göre tercih edilebilir. Günlük kombinlerde bu tarz renklerden uzak durulmasını tercih ediyorum. Dizüstü çoraplarınızı kısa tuniklerle ya da elbiselerle rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Dizüstü çorap trendi de birçoğu gibi düzgün bir fizik istiyor..









Dizüstü çorap trendi cesur kadınların trendi. Umarım kombin önerilerim size yardımcı olmuştur. Eğer böyle kombinleriniz varsa yeni fikirlere daima açığım :)  Sevgiyle kalın..


0 yorum :

Yorum Gönder